Vacature: Receptionist

Nieuws

Vacature: Receptionist

230117-Sportfondsen-124155

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste receptionist die ons gezellige team komt versterken!

Tevreden bezoekers! Daar doe je het voor. Jij bent het eerste gezicht dat ze zien en je weet wat ze zeggen over eerste indrukken. Jouw glimlach zorgt voor een goede start van de dag van onze gasten en samen met je collega’s zorg je dat ze weer vertrekken met een goed gevoel na een dag vol plezier. Alles in het teken dat de gast in onze accommodatie zich welkom, veilig en fijn voelt in een gezellige omgeving en met een brede glimlach naar huis gaat!

Dit ga je doen:
Jij zorgt voor de ontvangst van onze gasten en je beantwoordt hun vragen. Aan de balie, per mail en aan de telefoon. Je bedient onze kassa's, dus je weet als de beste hoe ze werken. Je bent accuraat en verzorgt een overzichtelijke en kloppende kassa-opbrengst.

Ook kun je overweg met computers. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je vindt het niet erg om af en toe in de avonden of het weekend te werken.

Wat wij jou bieden:
Wil jij jezelf verder ontwikkelen, jouw kennis uitbreiden of met een geheel nieuwe functie starten? Bij ons is alles mogelijk! Bij Sportfondsen faciliteren wij jouw leertraject, kan je direct de theorie toepassen in de praktijk én krijg je bij het behalen van jouw diploma het lesgeld terug. Tenslotte mag je als onze collega gratis gebruik maken van al onze zwemfaciliteiten!

Enthousiast geworden? Check de volledige vacature op onze vacaturesite en stuur je CV en motivatie naar ons op! We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.